Over Van Braak Accountants

Van Braak Accountants is een groeiend accountantskantoor dat zich onderscheid in ongewone dienstverlening. Dat is dan ook waar we voor staan: ongewoon ondernemend. We leggen je graag uit wat dit inhoudt. 

Samenwerken voor inventieve oplossingen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Wij kiezen voor samen. Samen met collega's werken we multidisciplinair. En dat is uniek! Wij werken niet in afdelingen waarbij werkzaamheden wordt opgedeeld. Bij ons werk je over de gehele breedte van het vak. Van starter tot senior; je bedient -samen met je team- een eigen klantenportefeuille van A tot Z. Dit geeft je direct de kans om je te ontwikkelen tot adviseur. Je hebt direct klantcontact en werkt mee aan inventieve oplossingen voor onze klanten. 

Fiscaal gerichte dienstverlening 

Wij ondersteunen onze klanten met administratieve dienstverlening, het opstellen van tussentijdse cijfers, prognoses en jaarrekeningen, (verplichte) accountantscontrole, salarisadministratie, maar vooral met maatwerk, ongewoon advies. Onze fiscaal gerichte dienstverlening bespaart geld voor onze klanten. En aanzienlijk ook! 

Bij veel accountantskantoren is de jaarrekening het eindproduct; dit is tenslotte waar de klant om vraagt. Bij Van Braak Accountants begint het hier pas. Vanuit de jaarrekening kijken we altijd naar mogelijkheden om zoveel mogelijk geld te besparen. Binnen het wettelijk speelveld zoeken we altijd naar mogelijkheden voor het beste, maatwerkadvies. Op deze manier kun je écht het verschil maken! 

Ruim 200 mensen op tien locaties

Onze organisatie telt ruim 200 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, verspreid over tien locaties. Elke medewerker bezit een op resultaatgerichte instelling, stijl en teamspirit.  

Benieuwd naar waar je ons kunt vinden? Bekijk onze vestigingen

Groei en uitdaging

Naast een goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. Met onze eigen Van Braak Accountants Academy zijn we door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB) gecertificeerd voor het geven van inhouse opleidingen ten behoeve van permanente educatie (PE). 

Als je bij ons werkt, bieden we je steeds weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om je te blijven ontwikkelen. De Van Braak Accountants Academy speelt hier een belangrijke rol in.