Sollicitatieprocedure

Wil je bij Van Braak Accountants komen werken, dan wil je natuurlijk graag weten wat je te wachten staat. We vertellen je daarom graag meer over onze sollicitatieprocedure. 

1. Jouw motivatie en CV

Zodra je hebt besloten te reageren op een van onze vacatures, dan ontvangen wij graag van jou je motivatie en CV. Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging en gaan we direct met jouw gegevens en profiel aan de slag.  

2. Match = kennismaking

Zien we een match en mogelijkheden op basis van jouw profiel, dan bellen we je voor een eerste telefonische intake. Deze eerste kennismaking heeft als doel te bevestigen dat er inderdaad sprake is van een match én dat er voldoende draagvlak is om tijd voor elkaar vrij te maken voor een persoonlijke kennismaking. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en wij werken zelf ook graag efficiënt.  

3. Wensen, mogelijkheden en ambities

Bij voorkeur plannen we de persoonlijke kennismaking binnen een week op het kantoor waar de functie beschikbaar is. Afhankelijk van de vacature en jouw wensen vinden er een of twee gesprekken plaats. In elk geval spreek je altijd met jouw toekomstig leidinggevende, want we vinden het belangrijk dat hij/zij weet wat jouw wensen, mogelijkheden en ambities zijn. Daar houden we bij Van Braak Accountants namelijk maar wat graag rekening mee. 

4. Binnen drie werkdagen een aanbieding

Komen al deze zaken overeen met jouw en onze verwachtingen? En wil jij ook met ons verder? Dan ontvang je binnen drie werkdagen na je laatste gesprek een aanbieding.