Stage en studie

Als stagiair hoor je er bij ons helemaal bij. We laten je in contact komen met alle facetten van het werk en zien jou als een volwaardige collega. Tijdelijk, maar ook als potentiële vaste collega. We investeren graag in een lange samenwerking!

Leren door te doen

Natuurlijk gooien we je niet in het diepe, maar we passen de werkzaamheden ook niet voor je aan: we doseren ze. We noemen dit ‘leren door te doen.’ Alles wat je doet staat in het teken van jouw leerproces. Het maken van jaarrekeningen vormt de basis, maar we gaan voor het uitwerken van het best mogelijke advies.

We laten je zien hoe wij tot het beste, veelal fiscaal gerichte advies komen. Waar letten we op, waarover gaan we in gesprek met de klant, hoe bereiden we zo’n gesprek voor, hoe overtuigend kunnen we zijn én moeten we soms zijn. Zo laten we je zien wat het vak inhoudt en welke competenties je daarvoor nodig hebt.

In aanraking met alle facetten van het vak

De zogenaamde commodity- en advieswerkzaamheden zijn bij ons niet gescheiden, je komt dus met alle facetten van het vak in aanraking. De mate van zelfstandigheid tijdens je stage bepaal je zelf. Samen met jouw stagebegeleider maken wij een persoonlijk plan.

Geen standaard stage

We dagen je uit, want we gaan niet voor een standaard stage. “Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed.”

Duaal of deeltijd studeren

Wil je werken en leren tegelijk? Bij een duale of deeltijd studie combineer je dit. De kennis die je leert op school, kun je direct toepassen in de praktijk.