Groei mee met de Van Braak Accountants Academy

Als je werkt bij Van Braak Accountants profiteer je van ons eigen opleidingshuis: de Van Braak Accountants Academy. Een PE-gecertificeerd opleidingsprogramma om onze missie, samen succesvol groeien, in de praktijk te brengen.

Uitgebreid PE-gecertificeerd trainingsprogramma

Dat groeien gebeurt natuurlijk in de eerste plaats op de werkvloer, waar elke dag wel iets nieuws valt te leren. Maar, het uitgebreide trainingsprogramma van de Academy helpt je je op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en om op de hoogte te blijven van de snel veranderende wet- en regelgeving binnen ons vakgebied.

Naast cursussen en trainingen, die vrijwel allemaal PE-gecertificeerd zijn voor de diverse beroepsorganisaties, bieden we ook de mogelijkheid om theoretische opleidingen te volgen en stage te lopen.

Een studieprogramma op maat voor elke werknemer

Voor elke functie stellen we een studieprogramma op maat samen, afhankelijk van je werkzaamheden, vaardigheden en ervaring. Zo geven we je alle bagage die je nodig hebt om te groeien.

De verantwoordelijkheid voor jouw persoonlijke ontwikkeling draag je zelf uit. Wij geloven niet in een verplicht cursusaanbod voor alle medewerkers, maar bieden je graag een keuze in je ontwikkelingsmogelijkheden. We bepalen samen jouw koers.

Unieke studieregeling

Voor onze medewerkers is deelnemen aan opleidingen en trainingen via de Van Braak Accountants Academy volledig kosteloos. We gaan zelfs zo ver dat de kosten voor deze opleidingen en trainingen niet meetellen in de opbouw van een eventuele studieschuld. En dat is uniek! 

Ook kun je een externe opleiding volgen voor beroepskwalificatie, vakdiploma of verdere bijscholing. De kosten voor het volgen van de opleiding, inclusief boeken en reiskosten, worden volledig vergoed met de studiekostenregeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast vaktechnische en -inhoudelijke opleidingen, trainingen en cursussen, vinden we persoonlijke ontwikkeling binnen Van Braak Accountants ook erg belangrijk. Binnen ons opleidingshuis kun je ook deelnemen aan een enorm aanbod van unieke trainingen met het oog op persoonlijke ontwikkeling. Voorbeelden zijn gesprekstechnieken, het leren stellen van prioriteiten, netwerken, het leren werken met excel, maar ook mindfulness, mindmappen, samenwerken en talen.

Zo kun je ongewoon goed groeien!