Van Braak Accountants als werkgever

Werken bij Van Braak Accountants betekent: ongewoon jezelf zijn. Hoe? Dat weet jij zelf het beste. Jij bent dan ook sturend in jouw ontwikkeling; iets waar wij sterk in geloven. Want als jij groeit, groeien wij ook. 

Ontwikkeling staat centraal

Dat betekent in de praktijk dat jouw ontwikkeling centraal staat. Niet voor niets is dit een van de onderwerpen die tijdens de sollicitatieprocedure naar voren zullen komen. wij willen tenslotte graag van jou weten wat jouw ambities zijn en hoe je die wilt bereiken. En: wat kunnen wij daarin voor jou betekenen. Mede daarom hebben we de Van Braak Accountants Academy opgericht. 

Zo breed mogelijk

Om ervoor te zorgen dat jij je zo breed mogelijk kunt ontwikkelen, zetten we je vanaf het eerste moment heel breed in. Op die manier kun jij al jouw talenten aan bod laten komen. Daarnaast leren wij jou het échte vak: adviseren. De jaarrekening als eindproduct? Niet bij Van Braak Accountants! Bij ons begint het daar juist pas en leren we jou te kijken naar het verhaal en het advies áchter de cijfers. 

Vooroplopen binnen fiscaal advies

Daarnaast vinden we twee dingen heel belangrijk. Ten eerste willen we een voorloper zijn in fiscale advisering, waarbij we voortdurend bovenop de veranderende wet- en regelgeving zitten. Doordat we dat doen, weten we altijd met verrassende inzichten en onverwachte mogelijkheden voor de klant te komen. En ten tweede staat die klant bij Van Braak Accountants altijd centraal. Ongeacht wat we doen. Jij maakt kennis met de ondernemer en weet daardoor precies wat hem bezighoudt of waar hij tegen aanloopt. Je bent bij ons dus al snel klanteigenaar – en dat maakt je werk weer verrassend, dynamisch en divers. 

Veel meer dan alleen de jaarrekening

Ben je eenmaal verantwoordelijk voor een klant, dan zorg je niet alleen voor een perfecte jaarrekening. Nee, werken bij Van Braak Accountants is veel meer dan dat. Je duikt in rechtsvormen en gunstige constructies, en investeringen en risico-inschattingen. Kortom: je gaat mee-ondernemen met de klant. En dat is wel zo leuk en interessant.  

We doen het samen

Natuurlijk hoef je dit niet allemaal alleen te doen. Van Braak Accountants is een bedrijf met elf kantoren, waardoor er altijd wel een collega voor je klaar staat in het geval van vragen. Die elf kantoren zorgen er overigens niet voor dat je een nummertje bent, integendeel. Successen worden samen gevierd: of het nu een werkgerelateerde opsteker is of een mijlpaal in de privésfeer. 

Kom je? 

Wij kunnen niet wachten. En jij?