Terug naar overzicht

Wil jij als junior salarisadviseur de ins en outs van een salarisadministratie leren kennen en ben jij ook nog eens ongewoon ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Ter versterking van onze afdeling Loonservice zijn wij op zoek naar een junior salarisadviseur die zich ontwikkelt als specialist op het gebied van salarisadministraties. Je maakt onderdeel uit van het team Loonservice dat vanuit de vestiging Veenendaal onze klanten en kantoren ondersteunt.  

Je werkt toe naar het beheren van een eigen klantenportefeuille, bent fulltime betrokken en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant.

In deze functie ga je, onder begeleiding van je ervaren collega's, starten met het verzorgen van salarisadministraties. Je verricht de salarisverwerking met enthousiasme. Vanuit de salarisverwerking als basis kun je al snel meer verschillende werkzaamheden oppakken en bouw je een eigen klantenportefeuille op. Je informeert en adviseert cliënten op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch) contact met cliënten, maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Concreet hebben we het over de volgende werkzaamheden:

 • Het verzorgen, op termijn zelfstandig, van de salarisadministratie
 • Het beoordelen, verwerken en controleren van salarismutaties

Na het opdoen van ervaring en het succesvol volgen van de opleiding praktijkdiploma loonadministratie (PDL):

 • Het juist toepassen van actuele wetgeving (o.a. WKR)
 • Het signaleren van veranderingen in wet- en regelgeving en arbeidsvoorwaarden en het doorvoeren van deze wijzigingen in het systeem
 • Het signaleren van kansen, waaronder kostenbesparingen, binnen je vakgebied (o.a. subsidies, afdrachtverminderingen, etc.)
 • Pro-actief bezig zijn met het verbeteren van de processen rondom de loonverwerking

Dit breng je mee

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? We horen graag iets van je als je aan onderstaande wensen voldoet:  

 • Je hebt een relevante MBO niveau 4 of HBO opleiding afgerond
 • Je hebt de PDL opleiding behaald of je bent bereid deze te halen
 • Je bent integer, werkt accuraat en kwaliteit staat voorop
 • Je bent communicatief vaardig en leergierig
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Dit krijg je van ons

Van Braak Accountants is een groeiende organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling. 

Wanneer we beide overtuigd zijn van de klik, dan gaan we wat ons betreft snel vast dienstverband aan. Commitment; daar houden we van! 

Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je de beste resultaten. 

Over Van Braak Accountants

Van Braak Accountants is een middelgrote accountantsorganisatie met ruim 200 enthousiaste, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaat gerichte instelling, stijl en teamspirit. Bovenop de goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. Hiervoor hebben we onze eigen Van Braak Accountants Academy opgericht. 

Dankzij onze Van Braak Accountants Academy blijf je je ontwikkelen. Dat is met de continu veranderende wet- en regelgeving ook nodig. Professionele - maar ook persoonlijke! - ontwikkeling is bij ons ontzettend belangrijk. Zo kun je je klanten optimaal bijstaan.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Deze groei is volledig autonoom; door een grote en groeiende portefeuille van tevreden klanten, breiden we door behaalde successen steeds verder uit. Successen die we behalen dankzij ons ongewone ondernemerschap: we zien constant kansen voor ondernemers om te besparen.

Door deze groei, breiden we uit en zoeken we  nieuwe collega's. Schuif aan in één van onze ruime kantoren en proef de informele werksfeer. Onze kantoren bevinden zich op mooie locaties met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Veel MKB bedrijven uit de regio en omgeving mogen we tot onze klanten rekenen.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures