Terug naar overzicht

Ligt jouw ambitie binnen de accountancy en ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende werkomgeving? Is de rol van adviseur jou op het lijf geschreven en krijg jij energie van het uitzoeken van fiscale zaken voor een maatwerk advies voor jouw klant? En vind je het leuk deze werkzaamheden te combineren met het perfect verzorgen van de administratie en het samenstellen van de jaarrekening voor jouw eigen klantenportefeuille? Wij zoeken een gedreven en ambitieuze nieuwe collega, die denkt in oplossingen en oog heeft voor zowel geheel als detail. Dus; zoek je nèt wat meer uitdaging en wil je je ontwikkelen in de rol van adviseur en fiscale advisering? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

De werkzaamheden die je uitvoert staan allemaal in het teken van de jaarrekening van de klant en het best mogelijke advies; veelal fiscaal gericht. Vanaf de administratie tot en met het samenstellen van de jaarrekening ben jij verantwoordelijk voor het hele proces. Dankzij de ervaring die je inmiddels hebt opgedaan pak je ook de complexe zaken zelfstandig zaken op en is de behoefte aan dagelijks overleg met de Relatiebeheerder gebaseerd op efficiënt werken. Je cijfermatige kennis en analytisch vermogen gebruik je volop zodat je de cijfers goed en slim interpreteert. Je signaleert kansen en behoeften bij klanten en werkt op basis daarvan adviezen uit. Je krijgt energie van klantcontact en kunt zelfstandig de klantenportefeuille bedienen.

Binnen deze uitdagende functie zijn dit jouw taken: 

 • Zelfstandig voeren en begeleiden van compexe financiële administraties. 
 • Samenstellen van jaarstukken en andere financiële verslagen.
 • Verzorgen van complexe fiscale aangiftes. 
 • Voorbereiden en uitwerken van adviezen. 
 • Commerciële klantcontacten
 • Begeleiding Assistent-Accountants. 

We dagen je uit, want we gaan niet voor het standaard advies. Binnen het wettelijke speelveld halen we het onderste uit de kan zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt. Want: "Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed. "

Dit breng je mee

Alle reacties zijn welkom, maar dit is wat we ongeveer zoeken: 

 • Afgeronde opleiding HBO Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of SPD. 
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Assistent-Accountant binnen een accountantsorganisatie
 • Meer dan gewone fiscale interesse (ervaring met fiscale aangiften VpB en IB is een pre)
 • Nauwkeurig, analytisch, communicatief en klantgericht
 • Gedreven, leergierig en bereid tot het volgen van opleidingen. 
 • Je wilt doorgroeien naar de functie Relatiebeheerder (pre). 

Dit krijg je van ons

Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling.

Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

Wij hebben onze eigen Van Braak Accountants Academy en zijn door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB) gecertificeerd voor het geven van permanente educatie (PE) plichtige opleidingen.

Over Van Braak Accountants

Van Braak Accountants is een middelgrote Accountantsorganisatie met ruim 200 medewerkers en elf vestigingen door heel Nederland. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en die groei zet door. Daarom breiden we uit en zoeken we voor ons kantoor in Vught (13 medewerkers) een nieuwe collega. Wij hebben een informele werksfeer en ruime werkplekken op onze kantoren. Het kantoor in Vught bevindt zich op een mooie locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook met openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Veel MKB bedrijven uit de regio mogen we tot onze klanten rekenen.

Solliciteer direct

Groei je met ons mee? Solliciteer direct voor de functie Senior Assistent-Accountant!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures