Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Parttime

 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Veenendaal

 • Gepubliceerd op

Wil jij werken in een sterk groeiende organisatie met een uitdagende baan op HR-gebied? Dan pas jij perfect bij ons!

Dit ga je doen

Als HR Adviseur ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevende m.b.t. HR gerelateerde vraagstukken. Je begeleidt het proces bij werving en selectie van nieuwe medewerkers en verzorgt de operationele uitvoering van alle HR-taken bij in- en uitdiensttredingen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden van arbeidsongeschikte medewerkers in het kader van de wet verbetering poortwachter. Het oppakken, analyseren en afhandelen van individuele HR-casuïstiek behoort ook tot jouw takenpakket.

Dit breng je mee

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? We horen graag iets van je als je aan onderstaande wensen voldoet:  

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO-opleiding in relevante richting
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring  in HR gerelateerde (advies) functie

Dit krijg je van ons

We verwachten veel van je. Dus mag je ook wat terug verwachten. Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling. 

Ontwikkeling is dan ook wat we erg belangrijk vinden: zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat jouw individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten. 

Over Van Braak Accountants

Van Braak Accountants is een middelgrote accountantsorganisatie met ruim 200 enthousiaste, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaat gerichte instelling, stijl en teamspirit. Bovenop de goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. Hiervoor hebben we onze eigen Van Braak Accountants Academy opgericht. 

Dankzij onze Van Braak Accountants Academy blijf je je ontwikkelen. Dat is met de continu veranderende wet- en regelgeving ook nodig. Professionele - maar ook persoonlijke! - ontwikkeling is bij ons ontzettend belangrijk. Zo kun je je klanten optimaal bijstaan.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Deze groei is volledig autonoom; door een grote en groeiende portefeuille van tevreden klanten, breiden we door behaalde successen steeds verder uit. Successen die we behalen dankzij ons ongewone ondernemerschap: we zien constant kansen voor ondernemers om te besparen.

Door deze groei, breiden we uit en zoeken we  nieuwe collega's. Schuif aan in één van onze ruime kantoren en proef de informele werksfeer. Onze kantoren bevinden zich op mooie locaties met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Veel MKB bedrijven uit de regio en omgeving mogen we tot onze klanten rekenen.

Solliciteer direct

Groei je met ons mee? Solliciteer direct voor de functie HR Adviseur!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures