Terug naar overzicht

Heb jij je HBO-opleiding richting accountancy (bijna) afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving om je carrière vliegend te starten? Ligt jouw uitdaging bij het voeren van administraties en opstellen van de perfecte jaarrekening? En ligt jouw ambitie bij advisering en krijg je energie van fiscale zaken en maatwerk adviezen? Wil jij de kans krijgen om je snel te kunnen ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

De werkzaamheden die je uitvoert staan allemaal in het teken van de jaarrekening van de klant en het best mogelijke advies; veelal fiscaal gericht. De financiële administratie vormt de basis, je controleert deze en waar nodig wordt de administratie door je verwerkt. Je cijfermatige kennis en analytisch vermogen gebruik je volop zodat je de cijfers goed en slim interpreteert. De zogenaamde commodity- en advieswerkzaamheden zijn bij ons niet gescheiden, waardoor je direct de kans krijgt je te ontwikkelen tot adviseur.

Binnen deze uitdagende functie zijn dit jouw taken: 

  • Zelfstandig voeren en begeleiden van financiële administraties. 
  • Samenstellen van jaarstukken en andere financiële verslagen.
  • Verzorgen van fiscale aangiftes. 
  • Voorbereiden en uitwerken van adviezen. 
  • Informatie inwinnen bij klanten met betrekking tot het afsluiten van de jaarrekening. 

We dagen je uit, want we gaan niet voor het standaard advies. Binnen het wettelijke speelveld halen we het onderste uit de kan zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt. Want: "Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed. "

Dit breng je mee

Herken jij jezelf in het volgende profiel? Dan horen we heel graag van je! 

  • Bezig met of afgeronde opleiding HBO Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of SPD. 
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (stages meebegrepen). 
  • Nauwkeurig, analytisch, communicatief en klantgericht
  • Gedreven, leergierig en bereid tot het volgen van opleidingen. 
  • Afstuderen behoort ook tot de mogelijkheden binnen ons kantoor! 

Dit krijg je van ons

Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling.

Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

Wij hebben onze eigen Van Braak Accountants Academy en zijn door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB) gecertificeerd voor het geven van permanente educatie (PE) plichtige opleidingen.

Over Van Braak Accountants

Van Braak Accountants is een zelfstandig en groeiend advieskantoor waar een enthousiast team van accountants, belastingadviseurs en medewerkers hecht samenwerkt ten behoeve van onze cliënten. Wij doen dit vanuit onze vestigingen in DrachtenMarumHoltenScherpenzeelTielTexelVeenendaalVughtZuidbroekSchalkhaar en Emmen.

Onze organisatie telt ruim 200 enthousiaste, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaat gerichte instelling, stijl en teamspirit. Naast een goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. Wij hebben onze eigen Van Braak Accountants Academy en zijn door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB) gecertificeerd voor het geven van permanente educatie (PE) plichtige opleidingen.

De Van Braak Accountants Academy biedt onze medewerkers steeds weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om zich te blijven ontwikkelen. De veranderende wet- en regelgeving volgen wij uiteraard op de voet, zodat wij onze cliënten adequaat kunnen adviseren. De Van Braak Accountants-Academy is onmisbaar bij de persoonlijke ontwikkeling en carrière van onze medewerkers; vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.

Solliciteer direct

Groei je met ons mee? Solliciteer direct voor de functie Assistent-Accountant!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures